Jak se na akci dostanu?

Pěšky, autobusem, vlakem. Na podrobnější instrukce se prosím podívejte zde.

V kolik kde co začíná?

Denní program začíná již v 11 hodin. Tři bloky přednášek můžete navštívit během celé soboty až do večera. Program najdete zde.

Slavnostní zahájení večerní části proběhne v 18.45 před Legionářským domem, světelné instalace se rozsvítí v 19 hodin.

Kde mám začít?

Směr není daný, instalace můžete navštívit v jakémkoli pořadí a dle libosti se vracet až do zhruba 23. hodiny, kdy většina projekcí skončí.

Tištěné mapky jsme se letos z ekologických důvodů rozhodli nahradit novým webem optimalizovaným pro mobilní telefony. Instalace od sebe nejsou daleko, trasu a program najdete zde, a na Mapy.cz.

Platí se vstupné?

Neplatí. Všechny světelné instalace jsou zdarma. 

Co když bude pršet?

Akce se koná za každého počasí. V případě deště poskytuje omezenou ochranu pouze festivalový stan u tunýlku. Všude jinde bude ochrana před vlhkem na vás. Dobrou zprávou je, že vyšší vlhkost vzduchu je pozitivní pro vyznění některých světelných instalací.

Bezpečnost

Dbejte pokynů organizátorů v reflexních vestách a policie ČR a MP. Akce bude probíhat v souladu s platnými nařízeními Vlády ČR. Prosíme všechny návštěvníky, aby je respektovali a chovali se ohleduplně ke svému okolí.

Je akce vhodná pro domácí zvířata?

Svého mazlíčka vzít s sebou samozřejmě můžete. Mějte ho prosím celou dobu na vodítku a pod dohledem. A prosíme uklízejte po něm, aby si ostatní z večera odnesli jen zážitky, pro které si na světelný festival přišli. 

Kde najdete jaké gastro?

Festival je zaměřený především na umělecké zážitky, přesto na trase najdete několik příležitostí k občerstvení. Pro děti bude u Legionářského domu připravený stánek s čerstvými ovocnými šťávami a zákusky, pro dospělé v zaparkovaném piaggiu Coffee Monkee teplé alkoholické i nealkoholické nápoje. V Never Enough Campu na hřišti u tunýlku čeká na dospělé lahodná čepovaná plzeň, koktejly a skvělé nealko od letenského M0st. Jídlo již přes den zajistí vinohradská restaurace Putica. Skvělé burgery a další pochoutky tak můžete přijít ochutnat místo sobotního oběda a spojit vaši návštěvu s přednáškou.

V prostoru u tunýlku budou umístěna jediná sociální zařízení, rozvrhněte si prosím svoji návštěvu tak, aby vám nechyběla někde jinde. Děkujeme.

Těšíme se na vás!

Copyright 2024 Praha nejvíc z.s. Všechna práva vyhrazena.